Helmet City

Helmet City heeft een super goed assortiment

juli 3, 2018

Helmet City Een tijdje terug heb ik bij Helmet City een helm gekocht voor de verjaardag van mijn dochter. Het is namelijk zo dat zij bezig is met het behalen van haar rijbewijs om op een scooter te mogen rijden. Daarnaast is ze hard aan het sparen om daadwerkelijk een scooter te mogen kopen. Nu dacht ik niet dat zij er ook rekening mee had gehouden dat zij ook nog een helm nodig gaat hebben, want dat krijg je er vaak niet zomaar bij. Doordat wij het er vaak over hebben aan tafel tijdens het avondeten weet ik precies wat ze mooi vind en daardoor was mijn zoektocht ook een stuk makkelijker.

Helmet City is een hele goede tip

Helmet City

Via een goede kennis van ons hoorde ik over Helmet City. Zij was hier heel erg tevreden over, dus daar ben ik toen ook maar een kijkje gaan nemen. Het viel me eigenlijk meteen op dat zij heel erg veel keus hadden, daardoor vond ik het kiezen uiteindelijk nog moeilijker dan ik vooraf had gedacht. Gelukkig kon een vriendinnetje van mijn dochter mij wel helpen en hebben wij uiteindelijk samen gekozen voor een bepaald model. Toen ik de bestelling had geplaatst, wist ik niet dat de levering zo snel zou zijn. Daar was ik ongelofelijk blij mee, want hierdoor had ik nog tijd om hem mooi in te pakken voordat ze haar verjaardag ging vieren.

Heel erg blij mee

Toen de verjaardag van mijn dochter eenmaal zover was, kon ik niet wachten om het cadeau aan haar te geven. Wanneer ze het helemaal had uitgepakt, was ze ongelofelijk blij en kon ze niet wachten met hem passen. Inmiddels zijn we een maand later en rijdt ze rond alsof ze nooit anders gedaan heeft. Ik vind het een hele goede aankoop en kan jou deze webshop zeker aanraden!