Ga eens naar de site van Laptopsverhuur

december 15, 2015

beamerWanneer jij op korte termijn een beamer, printer of server nodig hebt dan weet ik een handige site. Deze site heet namelijk laptopsverhuur.nl en verhuurt dit soort apparatuur voor zakelijk gebruik. Zo sprak ik een vriend van mij die laatst een gastcollege moest geven op een hogeschool. Omdat hij zijn presentatie op zijn laptop had staan kon hij dit natuurlijk eenvoudig in het lokaal aansluiten. Echter twee dagen van te voren was zijn batterij stuk, hij deed het alleen als de accu was aangesloten in het stopcontact. Omdat het onhandig is om snoeren aan te leggen in zo’n lokaal besloot hij tijdelijk een laptop te huren. Hij kon dus eenvoudig zijn presentatie overzetten en het gastcollege geven. Ook hij had dus gebruik gemaakt van de diensten van Laptopsverhuur.

Laptopsverhuur

Een site om te onthouden

Zelf heb ik er ook al gebruik van gemaakt. Dit tijdens de drukke periode op het werk. Omdat ik in die maand enorm veel printwerk had besloot ik een extra printer te huren. Omdat het om een eenmalig moment ging, was het niet winstgevend om gelijk een nieuwe printer aan te schaffen. Vandaar dat Laptopsverhuur voor mij de ideale oplossing bood. Eenvoudig online een laptop huren zodat mijn werkzaamheden vlekkeloos door kunnen gaan.

printerIk zag op hun site dat zij altijd de laagste prijs garanderen, dit was dan ook de reden waarom ik voor hun heb gekozen. Nadat ik contact met hun gehad had bleek ook nog eens dat ze erg klantvriendelijk zijn. Vandaar dat ik deze firma als advies aan jullie mee geef. Dus onthoudt hun naam, je gaat er zeker profijt van hebben!