Leasen bij www.financialleasezzp.nl

oktober 14, 2016

Vanaf het moment dat ik heb besloten om een bedrijfswagen te gaan leasen hoopte ik het snel te vinden. Niet zozeer dat ik bij de eerste de beste direct ga leasen, maar momenteel heb ik geen bedrijfswagen waardoor er niet veel werk verricht kan worden.

Door op het internet te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website van www.financialleasezzp.nl. Bij hun is het dan ook mogelijk om in een korte termijn een bedrijfswagen te leasen welke overigens erg aantrekkelijk is in de prijs.

financial_lease_zzp_logo

Afspraak gemaakt

Natuurlijk heb ik elders ook gekeken of dat ik een andere bedrijfswagen kan leasen. Uiteindelijk het besluit genomen om toch op de website van www.financialleasezzp.nl te gaan leasen. Hier liggen de kosten een stuk lager, tevens ook het feit dat het binnen een paar dagen geregeld kan zijn!

financiallease_calculator

Ik heb er dan ook een afspraak gemaakt om de voertuigen te bekijken. Met je eigen ogen kan je er wat dat betreft een stuk beter voor zorgen om een indruk te krijgen. Het leasen van een bedrijfswagen bij hun is dan ook erg geschikt! Nu dat de formulieren van mij al goedgekeurd waren heb ik er ook voor gekozen om daadwerkelijk te gaan leasen. Nadat dit allemaal geregeld was verliep het erg snel. Binnen twee dagen heb ik al bericht mogen ontvangen dat ik de bedrijfswagen mocht ophalen! Al met al weet ik in ieder geval zeker dat ik hier enorm veel plezier mee ga beleven!