Nooit problemen met Finalease

januari 18, 2016

FinaleaseAl een aantal maanden lease ik een bestelbus bij Finalease. Ik had een contract afgesloten van 5 jaar, omdat je dan een flinke korting krijgt. Daarnaast had ik ook gekozen voor een aanbetaling, zodat mijn maandelijkse kosten lager werd. Persoonlijk vind ik dat erg fijn! In deze paar maanden dat ik de bestelbus heb, heb ik nog nooit problemen gehad met Finalease. Als er iets is repareren ze het en volledig op de kosten van zichzelf.

De auto’s of bussen die je bij hun leaset hebben allemaal een lage kilometerstand. Verder zijn ze goed onderhouden en voeren ze regelmatig onderhoud. Het is daarom ook echt een aanrader om eens op de website te gaan kijken voor wat er allemaal beschikbaar is.

Van plan om nog een bestelbus te leasen. auto

Aangezien het de laatste tijd er goed gaat met mijn bedrijf, zit ik eraan te denken om nog een bestelbus te gaan leasen. Toch ga ik het nog even afwachten en mocht het zover zijn dan laat ik het ze zeker weten. Het fijne is ook dat als je problemen hebt met je bus of als er schade is, word het volledig vergoed door Finalease. Klik op de bovenstaande link voor meer informatie. Ze zijn telefonisch bereikbaar, maar ook via de mail.