Webdesign Breda

september 22, 2016

Ik heb een bedrijf gevestigd in de regio van Breda en was opzoek naar een bedrijf dat doet aan webdesign Breda. Op een website heb ik een formulier ingevuld. Dit formulier is verstuurd naar een aantal bedrijven die doen in webdesign. Alle bedrijven hadden contact met mij opgenomen en ik had er met een paar een afspraak ingeplant.

Naar de afspraken heb ik alles met elkaar afgewogen en gekeken bij wie ik het beste gevoel had. Dit was over het algemeen al relatief snel duidelijk aangezien ik bij PDK het beste gevoel had. Ze waren niet de goedkoopste maar ik had een erg goed gevoel bij het bedrijf en de verkoper vertrouwde ik ook het meeste van allemaal. Dit vind ik belangrijker dan prijs. Het verschil was toch niet super groot maar dan nog. Ik kies liever voor kwaliteit over kwantiteit.

Tijdens het verkoop gesprek heb ik goed met de verkoper doorgenomen wat voor site ik voor ogen had en waarvoor ik hem allemaal wou gebruiken. De verkoper gaf aan dat ze zelf een webdesigner hebben die de website bouwt in de stijl die ik voor ogen heb. Ik moet foto’s en teksten aanleveren die op de site komen en dan maakt de designer de website.

Als er eenmaal iets is dat lijkt op een eindproduct dan krijg ik een test URL toegestuurd en hierop zou ik dan een idee moeten krijgen van hoe de site er uit komt te zien. Dit is erg prettig aangezien ik zelf dan ook inspraak heb in hoe de site er uit ziet.

Tot nu toe ben ik erg tevreden en heb ik er een goed gevoel bij.